NEDERLANDS    FRANCAIS     LOGIN
 
 
Home SITEMAP

INFORMATIEAANVRAAG / CONTACTEER ONS

 


VLAAMS GEWEST

BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

WAALS GEWEST 

Deelnemen aan onze opleidingen : de voorwaarden

Mag ik beroep doen op opleidingscheques?

 

Ja zeker! Dankzij ons behaalde kwaliteitslabel QFor, werd TeamPower erkend als officiële dienstverlener voor opleidingen in het kader van subsidies of voor de volgende overheden:

Ministerie van het Waals gewest in het kader van de opleidingscheques onder het nr 08.725

Ministerie van het Vlaams gewest in het kader van de BEA - KMO Portefeuille

Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest


Voor meer informatie i.v.m. financiële hulp in Frankrijk mag u gerust contact met ons opnemen op +33 3 22 60 02 67 of +32 2 771 76 23 of ons een mail opsturen op info@pragma-conseil.com of info@teampower.be.1.
Werd mijn inschrijving goed geregistreerd ?

Bij elke inschrijving, ontvangt u een ontvangstbewijs per mail.

2.
Zal de opleiding plaatsvinden ?

15 dagen vóór aanvang van de opleiding, bekomt u opnieuw een mail met bevestiging van het uurrooster en de plaats waar de opleiding plaatsvindt.

3.
Mag ik een inschrijving annuleren ?

Ja, u mag zeker een inschrijving annuleren, voor zover dit schriftelijk en voorafgaandelijk gebeurt. Een opleiding die niet vóór de aanvang werd geannuleerd, blijft verschuldigd.

4.
Hoe schrijf ik mij in voor een training of een workshop ?

Voor alle open opleidingen, dit zijn interbedrijfsopleidingen, kunt u zich online inschrijven via deze website.
U kan vrijblijvend informatie aanvragen over een in-company opleiding, een coaching – al dan niet individueel of in groep – of een workshop, via het online aanvraagformulier. Gelieve uw gegevens zo correct en volledig mogelijk in te vullen.
Binnen de 48 uren, nemen wij contact met u op om uw vraag te bespreken en om u een voorstel “op maat” aan te bieden, of zelfs sneller als u dat wenst.

5.
Waar vinden de opleidingen, seminaries of trainingen plaats?

Onze open opleidingen vinden plaats in hotels, opleidingscentra in de grote steden. Een goede ontvangst, catering en een geselecteerde lunch dragen bij tot een gemoedelijke sfeer tijdens de opleidingsdag. Tijdens een inspirerende dag hoort een verzorgde lunch. In geval van allergie, gelieve ons hierover te informeren, wij zullen er zeker rekening mee houden.
Voor in-company trainingen :
- zorgt u voor een voldoende ruim en rustig lokaal of
- kiest u zelf een geschikte opleidingsplaats of
- kunnen wij u een aantal goed uitgeruste opleidingslocaties aanbevelen in de regio’s, Brussel, Antwerpen, Gent, Waver, Namen …
Voor een individuele coaching, stellen wij u graag de kantoren in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) ter beschikking of kan u opteren voor een rustige zaal naar eigen keuze.

6.
Hoeveel kost een opleidingsdag ?

De prijs voor een open opleiding varieert naargelang het onderwerp. U kan rekenen op gemiddeld 430,00 € (exclusief BTW) per opleidingsdag. Een overzicht van de geplande open opleidingen – met prijs afhankelijk van de duur van de opleiding – vindt u op de pagina agenda. Uiteraard zijn de prijzen inclusief documentatie, koffie en verzorgde lunch (bij een volledig dagprogramma).
Voor een individuele coaching of in-company opleidingen maken we graag een persoonlijk voorstel op maat die aan uw behoeften en doelstellingen voldoet. Hier zal uw investering tussen de 1.500,00 en de 2.500,00 € bedragen, afhankelijk van het thema, het niveau en de taal. In sommige gevallen, kunnen wij de prijs aanpassen voor een kleinere groep of een workshop van ½ dag. Contacteer ons voor meer informatie.

7.
Komen de opleidingen in aanmerking voor subsidies in het kader van de KMO-portefeuille ?

Jazeker, de opleidingen van Teampower zijn erkend door de Vlaamse Overheid en komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Op deze manier, kan u tot 50% subsidie krijgen voor uw opleiding. U vindt ons terug als erkende aanbieder op de website van KMO-portefeuille onder de naam Teampower met erkenningsnummer DV.O105789.

8.
Wanneer moet ik betalen ?

De inschrijvingsprijs voor een open opleiding is verschuldigd vóór de aanvang van de opleiding. Bij een individuele coaching, in-company opleiding of workshop op maat, wordt een voorschot van 50% van het basisbedrag gevraagd, te betalen vóór de aanvang van de prestatie. Het saldo wordt op maandelijkse basis, volgens de prestaties, in rekening gebracht.
Er worden degressieve prijzen toegepast, naargelang het aantal deelnemers aan éénzelfde opleidingssessie in dezelfde taal. Betalingsfaciliteiten worden eventueel toegekend en deze worden geval per geval bekeken. Contacteer ons hierover.

9.
Hoelang duurt een opleiding ?

Teampower werkt op maat. We stellen ons dus flexibel op om tegemoet te komen aan uw doelstellingen, in functie van het beschikbare budget.
Een volledige dag kan volstaan voor het afwerken van een basisprogramma in het kader van een opleiding “op maat”. In andere gevallen, afhankelijk van het thema, het niveau van de deelnemers en de vooropgestelde doelstellingen, kan de duur in gezamenlijk overleg bepaald worden.
Een traject in persoonlijke coaching bestaat uit minimum 3 sessies van 1u30 tot 3 uren (halve dag). Contacteer ons voor een concreet voorstel.

10.

Kan ik bij Teampower ook terecht voor in-company training of voor individuele coaching ?

Jazeker, onze trainers verplaatsen zich naar uw bedrijf en in sommige gevallen, draagt dit zelfs bij tot de personalisatie van uw opleiding die dan ter plaatse wordt verzorgd, op basis van uw uitrusting, uw materiaal, uw omgeving …
Teampower biedt u ook personal coaching aan, in een gepersonaliseerd kader. Hierbij kunt u rekenen op een one-to-one persoonlijke trainingsessie, waarbij de doelstellingen gezamenlijk worden bepaald (tussen coach, coachee en n+1).

11.
Bestaan de opleidingen ook onder de vorm van interactieve workshops of conferenties  ?

De meeste trainingsonderwerpen kunnen worden aangeboden onder de vorm van interactieve workshops en/of conferenties. Handig tijdens congressen, klantenevenementen of teambuildings. Deze kunnen ook dienen ter sensibilisatie met het oog op toekomstige opleidingen.

12.

Hoeveel deelnemers telt een open opleiding ?
Het aantal deelnemers voor een open opleiding is beperkt ter bevordering van oefensessies, interactie tussen de deelnemers en praktijkmodules. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, is het aantal deelnemers beperkt tot 12 personen. Voor sommige thema’s, bestaan de groepen uit maximum 9 personen (bv. “In het openbaar spreken/Presentatietechnieken”), doordat deelnemers gefilmd worden en hierover debriefing krijgen. Deze opleidingen lopen dan ook zeer snel vol. Het is dus aan te raden om tijdig in te schrijven.

13.

Wat is uw beleid inzake duurzaam ondernemen ?
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Teampower geen nieuwigheid. Dit jaar heeft Teampower zich als doel bepaald het verbruik van papier binnen de 2 jaren met 30% te verminderen. Duurzaam ondernemen is een uitdaging voor Teampower in het kader van ISO 26000.
Dit vertaalt zich onder meer in de milieuvriendelijke maatregelen die we treffen. Het papieren cursusmateriaal wordt tot een minimum herleid en er wordt, indien mogelijk, recto/verso geprint. Na de opleiding, kunnen de deelnemers de PPT-presentatie van de cursus per mail ontvangen. De oefeningen en de praktische syllabus worden echter tijdens de opleiding overhandigd.

14.
Welke is de kwaliteit van de opleidingen die door Teampower worden georganiseerd ?

Sinds 2002, heeft Teampower haar QFor en QFor Food kwaliteitslabel telkens om de 3 jaar hernieuwd.
 

Consulteer onze opleidingsagenda
Druk de catalogus af
Schrijf u in
TEAMPOWER - Avenue L. Gribaumontlaan 179 - 1200 Brussels - BELGIUM - tel +32 (0)2 771 76 23 - fax +32 (0)2 772 18 42 - Legal & privacy - Contact