NEDERLANDS    FRANCAIS     ACCES CLIENT
 
 
Home PLAN DU SITE

DEMANDE D'INFOS / NOUS CONTACTER

 


JOBS

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF 

NieuwsWij heten u van harte welkom !Teampower heeft deze zomer haar burelen een nieuwe look gegeven om jullie gezellige en bevorderlijke training-en coaching ruimtes aan te bieden !

Een grote ruimte voor 10 personen en een kleiner lokaal voor 4 personen staan nu gratis tot uw beschikking voor al onze trainingen.

Voor ons is het belangrijk samen met u te werken in een stimulerende, comfortabele en functionele omgeving. 

 
U zult u zeker goed voelen in onze zalen die uitgerust zijn met HD led TV’s en Wifi.
Een lunchruimte waar u van Nespresso koffie en thee kan genieten.

Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in onze lokalen in Sint-Lambrechts-Woluwe, aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie. 

• Maskers en hydroalcoholische gel beschikbaar
• Individuele lunch aan tafel
• Apparatuur desinfectie
• Respect voor afstanden
• Individuele papier- en pennenblokkenNIEUWE AANDEELHOUDER PER 01/03/2015


Begin 2015, draaiden we een pagina om en begonnen wij met een nieuwe start. Beter nog, wij zijn blij te kunnen aankondigen dat teampower een nieuwe aandeelhouder heeft.
 
Na hun passie en energie te hebben gestoken in teampower gedurende 27 jaar om deze te ontwikkelen en te doen groeien, hebben Annie Delahaye en Guy Hercot besloten om deze aan nieuwe leiders te verkopen om een ​​boost te geven en de continuďteit te garanderen.
 
Isabelle Marchal heeft de directie van teampower overgenomen.
Isabelle heeft een stevige ervaring in training; in de afgelopen 15 jaar heeft zij diverse leidinggevende functies in HR, Operations & Marketing verzekerd in de opleidingssector.
 
teampower is en blijft een bedrijf op menselijke schaal die altijd de kwaliteit van de opleiding garandeert en het contact met haar trouwe klanten bevordert. Het bedrijf behoudt haar naam, identiteit en huidige adres.
 
Aarzel niet om contact op te nemen met Isabelle Marchal i.marchal@teampower.be om haar te ontmoeten en uw toekomstig opleidingsproject te bespreken.
Isabelle Marchal
Managing Director 

Agenda des formations
Imprimez le catalogue
Inscrivez-vousVoir nos partenaires

TEAMPOWER - Avenue L. Gribaumontlaan 179 - 1200 Brussels - BELGIUM - tel +32 (0)2 771 76 23 - fax +32 (0)2 772 18 42 - Legal & privacy - Contact