NEDERLANDS    FRANCAIS     ACCES CLIENT
 
 
Home PLAN DU SITE

DEMANDE D'INFOS / NOUS CONTACTER

 


JOBS

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF 

NieuwsWij zijn blij u te mogen verwelkomen!

Op 1 juni 2023 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor:
Silversquare Delta
Av.Arnaud Fraiteur 15/23
1050 Elsene

Om beter aan uw behoeften te voldoen, hebben wij het aantal trainings- en/of coachingsruimtes uitgebreid door ons te vestigen op Silversquare Delta. Een ruimte van adembenemende schoonheid. Ontworpen door Lionel Jadot, een kunstenaar die de verwachtingen overtreft, zul je verrast en steevast onder de indruk zijn van de inrichting.
In het kader van onze opleiding staan nu 5 zalen tot uw beschikking die plaats bieden aan 4 tot 70 personen. Bij Teampower vinden we dat een stimulerende ruimte comfort, welzijn en functionaliteit moet combineren. Naast HD LED televisies en WiFi zorgen onze kamers voor een gevoel van welzijn. Een speciale lunchruimte waar thee en koffie tot uw beschikking staan.
Een speciale lunchruimte waar thee en koffie tot uw beschikking staan.

Bereikbaarheid & faciliteiten:
  • Metrostation “Delta” op 800 meter afstand;
  • MIVB-trams op 815m: 7 - 8 - 25;
  • NMBS-station “Delta” op 582 m;
  • Bus op 50 m afstand: MIVB 71 72 / De Lijn 341 343 348 349
  • Fietsenstalling: voor het Silver Square Delta gebouw (Rotonde)
  • Parkeerplaats (betaald) onder het CHIREC Delta ziekenhuis op 150 meter afstand.


• Maskers en hydroalcoholische gel beschikbaar
• Individuele lunch aan tafel
• Apparatuur desinfectie
• Respect voor afstanden
• Individuele papier- en pennenblokkenNIEUWE AANDEELHOUDER PER 01/03/2015


Begin 2015, draaiden we een pagina om en begonnen wij met een nieuwe start. Beter nog, wij zijn blij te kunnen aankondigen dat teampower een nieuwe aandeelhouder heeft.
 
Na hun passie en energie te hebben gestoken in teampower gedurende 27 jaar om deze te ontwikkelen en te doen groeien, hebben Annie Delahaye en Guy Hercot besloten om deze aan nieuwe leiders te verkopen om een ​​boost te geven en de continuïteit te garanderen.
 
Isabelle Marchal heeft de directie van teampower overgenomen.
Isabelle heeft een stevige ervaring in training; in de afgelopen 15 jaar heeft zij diverse leidinggevende functies in HR, Operations & Marketing verzekerd in de opleidingssector.
 
teampower is en blijft een bedrijf op menselijke schaal die altijd de kwaliteit van de opleiding garandeert en het contact met haar trouwe klanten bevordert. Het bedrijf behoudt haar naam, identiteit en huidige adres.
 
Aarzel niet om contact op te nemen met Isabelle Marchal i.marchal@teampower.be om haar te ontmoeten en uw toekomstig opleidingsproject te bespreken.
Isabelle Marchal
Managing Director 

Agenda des formations
Imprimez le catalogue
Inscrivez-vousVoir nos partenaires

TEAMPOWER - Avenue L. Gribaumontlaan 179 - 1200 Brussels - BELGIUM - tel +32 (0)2 771 76 23 - fax +32 (0)2 772 18 42 - Legal & privacy - Contact